تاریخ انتشار : یکشنبه 5 اکتبر 2025 - 4:35
کد خبر : 510013
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای خلاصه نوتیفیکیشن هوش مصنوعی به گوشی‌های سامسونگ می‌آید؛ تکرار اشتباه اپل؟ بسته هستند

خلاصه نوتیفیکیشن هوش مصنوعی به گوشی‌های سامسونگ می‌آید؛ تکرار اشتباه اپل؟

خلاصه نوتیفیکیشن هوش مصنوعی به گوشی‌های سامسونگ می‌آید؛ تکرار اشتباه اپل؟

ارسال شده توسط: عرفان باستانی 12 مهر 1404 ساعت 11:25 سامسونگ قصد دارد قابلیت خلاصه نوتیفیکیشن هوش مصنوعی را به گوشی‌های گلکسی بیاورد. آیا این ویژگی می‌تواند موفق‌تر از نسخه پرحاشیه اپل عمل کند؟ به‌نظر می‌رسد سامسونگ پس از تجربه ناموفق اپل قصد دارد قابلیت خلاصه نوتیفیکیشن هوش مصنوعی را به گوشی‌های گلکسی اضافه کند.

ارسال شده توسط: عرفان باستانی 12 مهر 1404 ساعت 11:25

سامسونگ قصد دارد قابلیت خلاصه نوتیفیکیشن هوش مصنوعی را به گوشی‌های گلکسی بیاورد. آیا این ویژگی می‌تواند موفق‌تر از نسخه پرحاشیه اپل عمل کند؟

به‌نظر می‌رسد سامسونگ پس از تجربه ناموفق اپل قصد دارد قابلیت خلاصه نوتیفیکیشن هوش مصنوعی را به گوشی‌های گلکسی اضافه کند. اطلاعات فاش‌شده از فرم‌ور One UI 8.5 نشان می‌دهد این ویژگی جدید به‌زودی برای کاربران سامسونگ در دسترس قرار می‌گیرد. این قابلیت می‌تواند مکالمات طولانی شما را خلاصه کند تا خلاصه‌ای سریع از آن‌ها داشته باشید.

قابلیت خلاصه نوتیفیکیشن هوش مصنوعی سامسونگ چگونه کار می‌کند؟

بر اساس اطلاعات فاش‌شده این ویژگی در کنار اعلانی از واتس‌اپ نمایش داده شده است. منوی تنظیمات عمیق‌تر نشان می‌دهد که این قابلیت پیام‌های طولانی و مکالمات گروهی را خلاصه می‌کند. همچنین مشخص شده که سامسونگ برای این سرویس از مدل‌های هوش مصنوعی گوگل استفاده می‌کند. کاربران می‌توانند این ویژگی را غیرفعال کرده یا اپلیکیشن‌های خاصی را از آن مستثنی کنند.

همه شواهد نشان می‌دهد سامسونگ احتمالا از همان ویژگی خلاصه‌سازی اعلان‌ها استفاده می‌کند که گوگل مدتی است روی آن کار می‌کند. پیش‌تر نیز نشانه‌هایی از این قابلیت در نسخه‌های اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل دیده شده بود. این ویژگی هنوز برای گوشی‌های خود گوگل نیز عرضه نشده است.

بیشتر بخوانید

  • دیگر کسی نمی‌تواند صفحه گوشی‌تان را ببیند؛ سامسونگ گلکسی S26 اولترا با نمایشگر حریم خصوصی می‌آید
  • تصاویر آپدیت One UI 8.5 سامسونگ لو رفت؛ آیکون‌های سه‌بعدی و طراحی جدید
  • آپدیت جدید One UI 8.5 سامسونگ با بهبودهای رابط کاربری و ویژگی‌های تازه در راه است

آیا سامسونگ از اشتباه اپل درس می‌گیرد؟

این خبر در حالی منتشر می‌شود که اپل قبلا این ویژگی را با سرویس هوش مصنوعی خود یعنی Apple Intelligence معرفی کرده بود. با این حال به‌دلیل خلاصه‌های بسیار نادرست اپل مجبور شد آن را برای برخی برنامه‌ها غیرفعال کند. شاید محدود کردن این قابلیت به اپلیکیشن‌های پیام‌رسان راهکار گوگل و سامسونگ برای جلوگیری از این مشکل باشد.

به نظر می‌رسد این ویژگی که می‌تواند یک خلاصه پیام هوشمند ارائه دهد از مشکلات مشابه اپل دوری کند. با این حال باید منتظر ماند و دید عملکرد آن در دنیای واقعی چگونه خواهد بود. انتظار می‌رود رابط کاربری One UI 8.5 همراه با سری گلکسی اس ۲۶ در اوایل سال آینده میلادی رسما معرفی شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.