تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 25 دسامبر 2025 - 14:53
کد خبر : 516801
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای نشان حامی مدرسه‌سازی کشور به همراه اول اهدا شد بسته هستند

نشان حامی مدرسه‌سازی کشور به همراه اول اهدا شد

نشان حامی مدرسه‌سازی کشور به همراه اول اهدا شد

ارسال شده توسط: ایمان احمدیان 02 دی 1404 ساعت 20:08 در گردهمایی تقدیر از پیشگامان مدرسه‌سازی کشور، نقش همراه اول در تقویت زیرساخت‌های آموزشی و توسعه مشارکت اجتماعی با اهدای مدال افتخار و نشان حامی مدرسه‌سازی ایران مورد تجلیل قرار گرفت. آیین تقدیر از فعالان و پیشگامان حوزه مدرسه‌سازی و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی کشور، روز

ارسال شده توسط: ایمان احمدیان 02 دی 1404 ساعت 20:08

در گردهمایی تقدیر از پیشگامان مدرسه‌سازی کشور، نقش همراه اول در تقویت زیرساخت‌های آموزشی و توسعه مشارکت اجتماعی با اهدای مدال افتخار و نشان حامی مدرسه‌سازی ایران مورد تجلیل قرار گرفت.

آیین تقدیر از فعالان و پیشگامان حوزه مدرسه‌سازی و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی کشور، روز یکم دی‌ماه ۱۴۰۴ با حضور مسئولان وزارت آموزش‌وپرورش، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران نهادهای تخصصی و جمعی از کنشگران این حوزه، در مرکز همایش‌های بین‌المللی ایران برگزار شد.

در جریان این مراسم، از نقش‌آفرینی همراه اول در توسعه فضاهای آموزشی، بهبود کیفیت آموزش و تقویت مشارکت اجتماعی در حوزه مدرسه‌سازی قدردانی شد و مدال افتخار به‌همراه نشان حامی مدرسه‌سازی ایران به اخوان بهابادی، مدیرعامل نخستین و بزرگ‌ترین اپراتور تلفن همراه کشور، اهدا شد.

این اقدام در قدردانی از نقش موثر همراه اول در پشتیبانی از توسعه فضاهای آموزشی، تقویت مشارکت اجتماعی و ایجاد بسترهای لازم برای مشارکت عمومی در نهضت مدرسه‌سازی کشور انجام شد.

همراه اول پیش‌تر و در مهرماه ۱۴۰۴، در ادامه سیاست‌های خود در حوزه مسئولیت اجتماعی و با تمرکز بر حمایت عملی از بخش آموزش، بستر مشارکت عمومی در مدرسه‌سازی را از طریق شبکه ارتباطی خود فعال کرده بود. در همین چارچوب، کد دستوری اختصاصی «#۲۴*» و سرشماره پیامکی «۵۰۰۰۱۲۲۴» به‌عنوان مسیرهای رسمی مشارکت مشترکان این اپراتور در ساخت و نوسازی مدارس کشور معرفی شد.

بیشتر بخوانید

  • سامانه هوش مصنوعی بومی صنعت نفت با همکاری همراه اول راه‌اندازی می‌شود
  • اولین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی کالا در خیابان جمهوری تهران افتتاح شد
  • پنل تخصصی هم‌افزایی همراه اول و راه‌آهن برگزار شد
  • همراه اول برای اولین بار در ایران سرویس VoLTE را در شبکه رومینگ بین‌الملل راه‌اندازی کرد

این اپراتور با پیوستن به پویش ملی «به‌ساز مدرسه؛ بساز مدرسه» که به ابتکار جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس راه‌اندازی شده است، کوشیده است مسیر مشارکت شهروندان در نهضت مدرسه‌سازی را ساده‌سازی کرده و آن را به‌صورت گسترده در دسترس عموم قرار دهد.

این تقدیر، بیانگر توجه نهادهای مسئول به رویکرد همراه اول در حوزه مسئولیت اجتماعی با محوریت «توانمندسازی از مسیر ارتباطات» است؛ رویکردی که در آن، شبکه ارتباطی صرفاً به‌عنوان ابزار ارتباطی تعریف نمی‌شود، بلکه به بستری برای مشارکت اجتماعی و سرمایه‌گذاری جمعی در آینده آموزش کشور بدل شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.