تاریخ انتشار : جمعه 23 ژانویه 2026 - 11:33
کد خبر : 518309
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای وعده جدید دولت: رفع محدودیت در روزهای آینده پلکانی انجام می‌شود بسته هستند

وعده جدید دولت: رفع محدودیت در روزهای آینده پلکانی انجام می‌شود

وعده جدید دولت: رفع محدودیت در روزهای آینده پلکانی انجام می‌شود

ارسال شده توسط: معین کریمی 30 دی 1404 ساعت 18:43 نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات از گشایش تدریجی اینترنت بین‌الملل خبر داد و بر لزوم فعالیت رسانه‌ها برای پایان دادن به شایعات و حفظ امنیت روانی جامعه تاکید کرد. پدرام پاک‌آیین نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات اعلام کرد که

ارسال شده توسط: معین کریمی 30 دی 1404 ساعت 18:43

نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات از گشایش تدریجی اینترنت بین‌الملل خبر داد و بر لزوم فعالیت رسانه‌ها برای پایان دادن به شایعات و حفظ امنیت روانی جامعه تاکید کرد.

پدرام پاک‌آیین نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات اعلام کرد که پس از رایزنی‌های فشرده با رئیس‌جمهور و دبیر شورای عالی امنیت ملی فرایند بازگشت اینترنت بین‌الملل به صورت مرحله‌ای کلید خورده است. طبق وعده داده شده قرار است ظرف روزهای آینده دسترسی به شبکه جهانی به تدریج برقرار شود تا چرخه اطلاع‌رسانی کشور به روال طبیعی خود بازگردد.

ضرورت تسریع در بازگشت اینترنت بین‌الملل

بازگشت اینترنت بین‌الملل

پاک‌آیین با اذعان به اینکه در شرایط خاص اولویت با امنیت ملی است هشدار داد که تداوم وضعیت فعلی می‌تواند بستری برای رشد شایعات و روایت‌های جعلی ایجاد کند. او معتقد است قطع طولانی‌مدت شبکه باعث افت شدید رتبه سایت‌های خبری ایران در جهان می‌شود و رفع محدودیت اینترنت برای حفظ مرجعیت رسانه‌ای داخل کشور حیاتی است. به گفته وی غیبت رسانه‌های رسمی و خلأ اطلاعاتی باعث می‌شود تا افکار عمومی در معرض اخبار ساختگی و هیجانات کاذب قرار بگیرند که این امر به سرمایه اجتماعی لطمه می‌زند.

بیشتر بخوانید

  • انتقاد تند نماینده تهران از وزارت اطلاعات: چرا اینترنت را دیر قطع کردید؟
  • تمامی امکانات ارتباطی در پیام‌رسان‌های داخلی فعال شد
  • مرگ خاموش آنلاین‌شاپ‌های اینستاگرامی؛ ۳۵۰ میلیارد تومان خسارت روزانه!

مقابله با جنگ شناختی دشمن

این مقام مسئول هدف اصلی رسانه‌های معارض را فرسایش اعتماد عمومی دانست و راهکار مقابله با آن را فعالیت تمام‌عیار رسانه‌های داخلی در فضای رسانه‌ای دانست. برای خنثی کردن سناریوهای جنگ شناختی لازم است تمام خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری اعم از سراسری و استانی فعال شوند تا تصویر واقعی و دقیقی از وضعیت کشور به جهان مخابره شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.