تاریخ انتشار : دوشنبه 24 نوامبر 2025 - 1:23
کد خبر : 514150
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای پیکاپ سانگ یانگ موسو EV معرفی شد: هیوندای و کیا مسابقه اولین پیکاپ برقی کره‌ای را به KGM باختند بسته هستند

پیکاپ سانگ یانگ موسو EV معرفی شد: هیوندای و کیا مسابقه اولین پیکاپ برقی کره‌ای را به KGM باختند

پیکاپ سانگ یانگ موسو EV معرفی شد: هیوندای و کیا مسابقه اولین پیکاپ برقی کره‌ای را به KGM باختند

ارسال شده توسط: سارا بنی عامریان 29 آبان 1404 ساعت 08:26 پیکاپ موسو EV جدیدترین محصول KGM (سانگ یانگ سابق) معرفی شد. این اولین وانت برقی کره‌ای است که رقابت هیوندای و کیا را در این حوزه پیش از عرضه محصولاتشان به چالش کشید. شرکت KGM که از سال ۲۰۲۳ میلادی نام جدید سانگ‌یانگ پس

ارسال شده توسط: سارا بنی عامریان 29 آبان 1404 ساعت 08:26

پیکاپ موسو EV جدیدترین محصول KGM (سانگ یانگ سابق) معرفی شد. این اولین وانت برقی کره‌ای است که رقابت هیوندای و کیا را در این حوزه پیش از عرضه محصولاتشان به چالش کشید.

شرکت KGM که از سال ۲۰۲۳ میلادی نام جدید سانگ‌یانگ پس از نجات از ورشکستگی توسط گروه KG است، با عرضه پیکاپ موسو EV به‌عنوان اولین وانت برقی کره‌ای پیشگام شد. این دستاورد در حالی رخ می‌دهد که هیوندای و کیا نیز برنامه‌هایی برای عرضه وانت‌های تمام برقی در دست اجرا دارند.

KGM؛ از سانگ یانگ تا پیشگامی وانت‌های برقی کره‌ای

KGM از سال ۲۰۲۳ میلادی نام جدید سانگ‌یانگ است که در پی ورشکستگی در سال ۲۰۲۰ توسط گروه KG، یک شرکت خوشه‌ای کره‌ای، نجات یافت.

پیکاپ موسو EV یک وانت متوسط دو کابین است و با موسو بنزینی/دیزلی کنونی (با پلتفرم بدنه روی شاسی) که از سال ۲۰۱۸ عرضه شده، کاملا متفاوت است. موسو EV بر پایه طراحی یکپارچه (unibody) کراس‌اوورهای KGM ساخته شده است.

بررسی فنی پیکاپ موسو EV: باتری، عملکرد و قابلیت‌ها

پیکاپ موسو EV با یک باتری ۸۰.۶ کیلووات‌ساعتی لیتیوم فسفات آهن عرضه می‌شود. مدل دیفرانسیل جلو (FWD) با ۲۰۴ اسب‌بخار قدرت و ۳۳۹ نیوتن‌متر گشتاور، بردی معادل ۴۲۰ کیلومتر (۲۶۱ مایل بر اساس چرخه WLTP) دارد. نسخه دو موتوره تمام چرخ متحرک (AWD) با خروجی ترکیبی ۳۵۷ اسب‌بخار و ۶۳۰ نیوتن‌متر گشتاور، بردی برابر با ۳۷۹ کیلومتر (۲۳۶ مایل WLTP) ارائه می‌دهد. این خودرو از شارژ سریع تا ۳۰۰ کیلووات پشتیبانی می‌کند.

ظرفیت باربری موسو EV حداکثر ۹۰۷ کیلوگرم (۸۰۵ کیلوگرم برای AWD) و ظرفیت یدک‌کشی آن ۱۸۱۴ کیلوگرم است. این ارقام برای باربری با پیکاپ‌های متوسط محبوبی نظیر فورد رنجر (Ford Ranger) و تویوتا تاکوما (Toyota Tacoma) قابل مقایسه، اما ظرفیت یدک‌کشی آن پایین‌تر است. KGM برنامه‌ای برای عرضه این خودرو در بازار ایالات متحده ندارد. قیمت اولیه آن در اروپا حدود ۴۲,۰۰۰ یورو (تقریباً ۴۸,۰۰۰ دلار) اعلام شده است.

بیشتر بخوانید

  • پیکاپ نیسان ناوارا 2026 رونمایی شد؛ وانت جدید با ریشه‌های میتسوبیشی
  • سانگ یانگ تورس هیبریدی با پیشرانه BYD معرفی شد
  • پیکاپ جدید سانگ یانگ به رقابت با تویوتا هایلوکس و فورد رنجر می‌رود

برنامه‌های آتی هیوندای و کیا برای بازار وانت‌های برقی

در حالی که پیکاپ موسو EV در آمریکا عرضه نمی‌شود، هیوندای (Hyundai) و کیا (Kia) در حال توسعه پیکاپ‌های متوسط جدیدی برای این بازار هستند که در اواخر دهه جاری میلادی معرفی خواهند شد. کیا تایید کرده است که وانت برقی آن قابلیت‌های یدک‌کشی و آفرود قدرتمندی خواهد داشت و فضای داخلی و باربری برتر، به همراه امکانات پیشرفته سرگرمی و ایمنی را ارائه می‌دهد.

هیوندای نیز ساخت یک پیکاپ متوسط بالاتر از مدل کامپکت سانتا کروز (Santa Cruz) را تایید کرده است و به توسعه موتورهای الکتریکی با افزایش دهنده برد اشاره کرده که در آن یک موتور احتراق داخلی کوچک به عنوان ژنراتور عمل می‌کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.