چکاب قلب و عروق را جدی بگیرید: نشانههای اولیه حمله قلبی!
خیلی طبیعی است که هیچ نویسندهای دوست ندارد، نوشتهاش دربارۀ اهمیت چکاپ قلب و عروق و مراجعه به متخصص قلب را با هشدار دادن به مردم شروع کند. امروزه، مقاله نویسی هم مثل تمامی حرفههای دیگر تبدیل به کسب و کار شده است و سفارش دهندگان معمولا درخواست میکنند که نوشتار، حتما جذاب باشد! اما دلیل چیست؟ چون
خیلی طبیعی است که هیچ نویسندهای دوست ندارد، نوشتهاش دربارۀ اهمیت چکاپ قلب و عروق و مراجعه به متخصص قلب را با هشدار دادن به مردم شروع کند. امروزه، مقاله نویسی هم مثل تمامی حرفههای دیگر تبدیل به کسب و کار شده است و سفارش دهندگان معمولا درخواست میکنند که نوشتار، حتما جذاب باشد!
اما دلیل چیست؟ چون خوانندگان بیشتری را به خود جلب میکند. هشدار دادن با اصول جذاب نویسی به هیچ وجه همخوانی ندارد و ممکن است خواننده را همان ابتدای مقاله بترساند و از ادامه خواندن نوشته، پشیمان کند.
پس چرا مجموعه تخصصی ایران قلب، ترجیح میدهد به جای جذاب نویسی، نوشتهاش را با هشدار شروع کند؟
از آنجا که این مقاله، یک محتوای علمی است نه یک داستان جذاب پلیسی و معمایی، کشف جواب را به عهده خواننده نمیگذاریم. پنج فوق تخصص قلبی که در ایران قلب، گرد هم جمع شدهاند همگی به سوگندنامه بقراط پایبندند. هدف آنها درمان واقعی بیماران است نه تجارت. به همین دلیل است که ما به شما جواب را میگوییم: چون سلامت انسان برای یک پزشک واقعی، پزشکی که به سوگندنامه بقراط پایبند است، از پول مهمتر است!
زمان طلایی چکاب قلب و عروق چه زمانی است؟
چه زمانی باید برای چکاب قلب و عروق به فوق تخصص قلب، مراجعه کنیم؟ آیا زمان مشخصی برای این کار وجود دارد؟
راستش را بخواهید! خیر! زمان معینی برای این کار وجود ندارد. اگر از شما بپرسیم که چه عاملی را به عنوان اولین عامل میرگ و میر در ایران میدانید؟ بیشتر شما خواهید گفت که: مسلما تصادفات جادهای و یا اپیدمیها مانند کرونا! اما حقیقت چیز دیگری است. لازم است بدانید که در زمان ما، نخستین عامل مرگ و میر در ایران، نه تصادفات جادهای بلکه بیماریهای قلب و عروقند. مرگ در اثر تصادف و اپیدمیها در رتبه دوم و سوم فهرست مرگ و میر در ایران، جا خوش کردهاند. البته تفاوت چندانی نمیکند!
آیا بیتوجهی به چکاب قلب و عروق، انسان را به کشتن میدهد؟
اگر از یک دکتر قلب بپرسید که قلب چیست؟ خواهد گفت موتور بدن! برای اینکه از کارکرد سالم این موتور متحصر به فرد و خودکار مطمئن شوید باید چه کاری انجام دهید؟ خوب در اینجا دیگر نیازی نیست که حتما یک فوق تخصص قلب باشید تا بگویید که: چکاب قلب و عروق!
چکاب، یعنی معاینهای که خطا نمیکند. و خیال شما را راحت خواهد کرد
بیماریهای قلبی به ویژه در دورۀ شیوع بیماری مسری کرونا بیشتر شدند. میدانید چرا؟ چون خیلی از ایرانیها از ترس کرونا از رفتن به مطب پزشک قلب و چکاب قلب و عروق خودداری میکردند! این ترس بیهوده و خرافی، به انباشت بیماریها در جامعه و به خطر افتادن سلامت عمومی آن منجر شد. شاید همین نکته برای تاکید بر اهمیتِ مراجعه به مراکز تخصصی و چکاب کردن کافی باشد. اگر پیامدهای این ترس را در کنار بیتوجهی برخی دیگر از هممیهنانمان بگذاریم که اصولا فکر میکنند قلبی که الان خوب میتپد، همیشه خوب خواهد تپید، به آمار نگران کنندهای خواهیم رسید!
این ترس یا بیتوجهی، عوارض نگران کنندهای همچون پرفشاری خون، آریتمیها و نارساییهای ریز و درشت قلبی را با خود به همراه خواهد آورد. فراموش نکنید که اگر به قلبتان توجه نکنید قلب هم به شما توجه نخواهد کرد!
نشانههای قطعی بیماری قلبی کدامند؟
چه نشانههایی باید ما را راهی مطب متخصص قلب کنند تا قلب و عروق ما را چکاب کند؟ ما در اینجا نه با یک نشانه که با بستهای از نشانهها روبرو هستیم. هر کدام از این نشانهها ممکن است، یک هشدار قلبی باشد. شایعترین نشانه، فشار، تنگی و هر گونه ناراحتی یا رفتار غیرعادی در فضای قفسه سینه است. اگر این نشانه را احساس کردید، حتما برای چکاب کردن به یک دکتر قلب مراجعه کنید. دومین نشانه باز به فضای قفسه سینه مربوط است. هر نوع لرزشی در قفسه سینه ممکن است، از یک ناهنجاری خبر دهد. مثلا ممکن است خبر از نوعی آریتمی یا تپش غیر طبیعی قلب بدهد. گر چه خود تپش قلب به تنهایی سومین نشانه را تشکیل میدهد.
قلب تند، قلب کند: چکاب قلب و عروق به ما چه میگوید؟
اگر علاوه بر نشانههای پنهان تپش ناموزون قلب، واقعا احساس کردید که قلبتان، کندتر یا تندتر از معمول میتپد، فرصت را از دست ندهید. فورا به مطب متخصص قلب مراجعه کنید. منظور از تپش غیرعادی قلب، زمانی است که قلب، در وضعیتهای عادی زندگی، کندتر یا تندتر میتپد. مثلا در زمانهایی که کار سنگین نمیکنید یا در حال ورزش کردن نیستید. چهارمین نشانه، تنگی نفس است. اگر احساس کردید که نفستان گرفته است، یک لحظه هم درنگ نکنید؛ چون ممکن است که این تنگی، هشدار یک حمله قلبی باشد. معمولا در زمانهایی که ماهیچههای قلب ضعیف میشوند و به درستی خون را پمپاژ نمیکنند، فرآوردههای خونی در ششها متراکم میشوند و به شبکه رگها نمیرسند. در این وضعیت به اصطلاح، ششها آب میآورند. در اینجا علاوه بر ناهنجاری قلبی، شما با خطر از کار افتادن ششها هم مواجه هستید. پس هشدارها را جدی بگیرید!
سرگیجه به متخصص قلب چه میگوید؟
نشانه دیگری که معاینه یک متخصص قلب و چکاب قلب و عروق را الزامی میکند، سرگیجه است. این نشانه، خصوصا وقتی که هیچ عامل دیگری مانند دارو یا تغییرات هورمونی در کار نباشد، باید همه به ویژه خانمها را نگران کند. اگر این نشانه با تهوع و استفراغ همراه باشد، خانمها باید نگرانتر شوند؛ چون این نشانه در زبان بدن خانمها به معنای بدکاری قلب و عروق است.
چکاب قلب و عروق، رازِ ورم دست و پا را برملا میکند!
یکی دیگر از نشانههایی که باید شما را به فکر متخصص قلب و چکاب قلب و عروق بیندازد، تورم غیرعادی در پا یا شکم است. این نشانه گر چه ممکن است گواه یک بیماری دیگر باشد (مثل بیماری کلیوی) ولی میتواند از یک ناهنجاری قلبی هم پرده بردارد. پس به محض دیدن چنین نشانهای، حتی یک ثانیه را برای چکاب کردن از دست ندهید.
قلبِ ایران قلب با شما میتپد!
قلبِ ایران قلب با شما میتپد!
چه این نشانهها را داشته باشید و چه به چکاب قلب و عروق دورهای اعتقاد داشته باشید، مجموعه ایران قلب افتخار دارد که میزبان پنج تن از برجستهترین فوق متخصصان قلب کشور باشد. هدف از راهاندازی ایران قلب یک مرکز جامع تخصصی قلب، مشاوره و همچنین نوبت دهی و حتی ویزیت آنلاین مردم عزیزمان میباشد. مرکز ایران قلب، نگران قلبِ تک تک ایرانیان است. اگر از هر پنج فوق تخصص قلب بخواهیم که به هموطنان عزیزمان یک نصیحت پزشکی بکنند قطعا هر پنج نفرشان خواهند گفت: به ندای قلبتان گوش دهید! نشانهها به شما دروغ نمیگویند! امیدواریم که همیشه در صحت و سلامت کامل باشید و تنتان به ناز طبیبان نیازمند مباد. موفق باشید
برچسب ها :AR ، EA ، Iran ، Link ، Zoom ، ایران ، پزشک ، پلی ، تم ، تورم ، جامعه ، دکتر ، رم ، سامسونگ ، سلامت ، طلا ، قلب ، کرونا ، کسب و کار ، موتور ، هند ، ورد ، ورزش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0