اوپو پشتیبانی نرمافزاری از سری فایند ایکس ۳ را به سه سال افزایش داد

اوپو پشتیبانی نرمافزاری از سری فایند ایکس ۳ را به سه سال افزایش داد اخیراً مدت زمان پشتیبانی نرمافزاری از گوشیهای ردهبالای اندرویدی افزایش یافته و حالا شرکت اوپو هم تصمیم گرفته تا پشتیبانی نرمفزا..
اوپو پشتیبانی نرمافزاری از سری فایند ایکس ۳ را به سه سال افزایش داد
اخیراً مدت زمان پشتیبانی نرمافزاری از گوشیهای ردهبالای اندرویدی افزایش یافته و حالا شرکت اوپو هم تصمیم گرفته تا پشتیبانی نرمفزاری از هندستهای سری فایند ایکس ۳ خود را یک سال دیگر افزایش دهد و سه سال از آنها پشتیبانی کند.
مطالب مشابه:
-
اوپو از یک ایرباد، مچبند و تلویزیون هوشمند جدید رونمایی کرد
-
اوپو K9 5G با پردازندهی اسنپدراگون ۷۶۸G معرفی شد
شرکت اوپو تا الان معمولاً دو سال بهروزرسانی نرمافزاری برای گوشیهای خود ارایه میکرد، اما حالا هندستهایی مانند فایند ایکس ۳ پرو، یک سال بیشتر، بستههای امنیتی را دریافت خواهند کرد. گزارش امروز همچنین گفته است که اوپو بهدنبال افزایش مدت زمان پشتیبانی نرمافزاری از گوشیهای خود تا چهار سال است و هنوز در حال تست این موضوع است.
بنابراین، همه گوشیهای سری فایند ایکس حداقل دو تا از بهروزرسانیهای بعدی اندروید را دریافت خواهند کرد و این بدین معناست که این هندستها آپدیتهای اندروید ۱۲ و ۱۳ را در زمان ارایهشان دریافت خواهند نمود.
منبع: GSMArena
برچسب ها :Oppo ، اخبار موبایل و تبلت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
شما باید وارد شوید تا نظر بنویسید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0