چگونه در خانه آشپزی بیاموزیم؟
چه علاقه مند به یادگیری باشید چه از خوردن غذاهای یخ زده خسته شدهاید، ممکن است اکنون زمان آن باشد که خودتان آشپزی را یاد بگیرید. علاوه بر اینکه هزینه کمتری نسبت به رستورانها دارد، آشپزی برای خودتان به شما این امکان را میدهد که هر یک از غذاهای خود را سفارشی کنید و در
چه علاقه مند به یادگیری باشید چه از خوردن غذاهای یخ زده خسته شدهاید، ممکن است اکنون زمان آن باشد که خودتان آشپزی را یاد بگیرید. علاوه بر اینکه هزینه کمتری نسبت به رستورانها دارد، آشپزی برای خودتان به شما این امکان را میدهد که هر یک از غذاهای خود را سفارشی کنید و در عین حال در آشپزخانه سرگرم شوید.
مانند هر چیز دیگری، آموزش آشپزی خوب نیاز به تمرین دارد.
اگر واقعاً میخواهید آشپز خوبی شوید، باید متعهد شوید که این کار را مدام انجام دهید. سعی کنید تمام شامهای خود را به مدت یک هفته به تنهایی آماده کنید و وقت خود را در آشپزخانه صرف کنید.
صرفاً نزدیک شدن به آشپزی با طرز فکر مثبت و نگرش “من میتوانم” این روند را آسان تر به نظر میرساند.
حتی ممکن است کمی سرگرم شوید!
از آنجایی که به دستور پختهای اولیه پایبند هستید، میتوانید تجهیزات آشپزی خود را نیز ساده نگه دارید. وقتی برای اولین بار شروع به یادگیری آشپزی در خانه میکنید، تنها چیزی که نیاز دارید حداقل وسایل آشپزی است.
خودتان را از خرید یکسری وسایل آشپزخانهی فانتزی منع و به جای آن بر تسلط بر ابزار آشپزی که در حال حاضر دارید تمرکز کنید.
صرف نظر از اینکه چه برنامهای برای پخت و پز دارید، یک ست ماهی تابه و قابلمه با کیفیت بالا یک ضرورت است.
خرید ماهیتابه و قابلمه از برند معتبر مانع از ظاهر شدن تکههای روکش از تابههای ارزان در غذایتان میشود.
به طور معمول تابههای با پوشش سرامیکی، سطح نچسب مطمئنی را ارائه میدهند و نسبت به انواع دیگر تابهها کمتر در معرض خراش هستند.
درست همانطور که یک ست قابلمه و ماهیتابه ضروری است، چاقوهای خوش ساخت نیز برای پخت و پز خوب بسیار مهم هستند. استفاده از یک چاقوی تیز و باکیفیت در آشپزخانه میتواند شما را از صدمات احتمالی ناشی از تلاش برای برش زدن مواد با یک چاقوی کند نجات دهد.
برای مبتدیان، یک چاقوی پخت و پز آشپزخانه و یک کارد ارهای، تمام چیزی است که شما نیاز دارید.
قبل از شروع آشپزی، تمام لوازم مورد نیاز خود را بردارید و همهی مواد خود را اندازه بگیرید.
انجام این کار با جلوگیری از شستن مداوم دستها برای بازیابی، اندازهگیری و افزودن یک مادهی جدید، کل فرآیند پخت را راحتتر میکند.
همچنین قبل از آمادهسازی یک دستور غذا، هر زمان که لازم است فر را از قبل گرم کنید.
به طور کلی، بهتر است صبور باشید تا زمانی که در آشپزخانه اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنید.
همانطور که دقیقاً مواد، اندازهگیریها و دستور پخت را دنبال میکنید، شروع به یادگیری نحوهی کار اجزای مختلف با هم کنید و اینکه چه چیزی میتواند جایگزین مواد خاص شود.
در نهایت، شما قادر خواهید بود دستور پخت را به تنهایی تغییر دهید تا تغییرات دلخواه را ایجاد کنید.
حتی برای سرآشپزهای باتجربه، اتفاقات غیرمنتظره همچنان میتوانند ظاهر شوند و یک وعده غذایی را خراب کنند.
اگرچه صرف این همه زمان و انرژی ناامیدکننده است، اما به خاطر داشته باشید که آشپزی یک فرآیند یادگیری است و تسلیم نشوید.
درعوض، هر بار که آشپزی میکنید، با فهمیدن اینکه چه کاری مؤثر است و چه چیزی مؤثر نیست، تمرکز کنید که شما را به سرآشپز بهتری برای آینده تبدیل میکند.
قبل از شروع به پختن هر غذایی دستور غذا را تا آخر بخوانید. اگر قصد پختن کیک دارید، طرز تهیه کیک را به صورت تصویری ببینید.
به این دلیل است که انجام این کار استرس زیادی را که ممکن است با پخت و پز مرتبط باشد از بین میبرد – و این اتفاق که اغلب زمانی میافتد که ماهیتابه داغ میشود و متوجه میشوید که به سس سویا یا مواد دیگری نیاز دارید.
در ابتدا لیست مواد لازم را نیز بخوانید!
بهترین کار خود را به عنوان یک مبتدی انجام دهید تا دستور پخت را دنبال کنید، اما به خودتان اجازه دهید که اگر در شرایط فعلی یک ماده یا یا وسیلهای در دست ندارید، آن را تهیه کنید.
اندازهی سرو به شما میگوید دستور غذا برای چند نفر است.
برای درک بهتر فهرست مواد، با پیمانهها مانند قاشق غذاخوری و فنجان آشنا شوید.
دستور پختها گاهی اوقات در فهرست مواد تشکیل دهنده گنجانده میشوند.
به عنوان مثال “1 پیاز، خرد شده” به این معنی است که شما باید پیاز را قبل از اضافه کردن به مواد خرد کنید.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
شما باید وارد شوید تا نظر بنویسید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0