تاریخ انتشار : جمعه 8 می 2026 - 22:27
کد خبر : 523771
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای پیشنهاد تأسیس اینستاگرام داخلی توسط عضو هیئت رئیسه مجلس! بسته هستند

پیشنهاد تأسیس اینستاگرام داخلی توسط عضو هیئت رئیسه مجلس!

پیشنهاد تأسیس اینستاگرام داخلی توسط عضو هیئت رئیسه مجلس!

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش‌های مدیریت فضای مجازی، بر تأسیس یک پلتفرم داخلی مشابه اینستاگرام تأکید کرد. با عنایت به آخرین اخبار داخلی، در جریان نشست مشترک اعضای هیئت‌رئیسه و کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع تقویت و توسعه سکوهای بومی

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش‌های مدیریت فضای مجازی، بر تأسیس یک پلتفرم داخلی مشابه اینستاگرام تأکید کرد.

با عنایت به آخرین اخبار داخلی، در جریان نشست مشترک اعضای هیئت‌رئیسه و کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، موضوع تقویت و توسعه سکوهای بومی فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، صدیف بدری، عضو هیئت‌رئیسه مجلس با تأکید بر ضرورت حمایت از پلتفرم‌های داخلی اعلام کرد مجلس در این مسیر همراه و پشتیبان دولت خواهد بود. وی با اشاره به خلأ وجود یک شبکه اجتماعی فراگیر در کشور تصریح کرد باید سکویی داخلی مشابه اینستاگرام ایجاد شود. به گفته او، این پلتفرم می‌تواند حتی با مدیریت و راهبری دولتی شکل بگیرد تا نیازهای کاربران در بستر داخلی تأمین شود.

تأسیس اینستاگرام داخلی؛ پاسخ به نابسامانی بازار فیلترشکن‌ها؟

صدیف بدری، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهارات خود درباره ضرورتتأسیس اینستاگرام داخلی به مشکلات موجود در حوزه دسترسی و هزینه‌های اینترنت نیز اشاره کرد و گفت افزایش قیمت اینترنت و نارضایتی گسترده مردم در این زمینه به یک دغدغه جدی تبدیل شده است.

به گزارش مهر، او با بیان اینکه با وجود محدودیت‌ها همچنان استفاده از فیلترشکن‌ها رواج دارد، افزود این ابزارها به شکل غیررسمی و با هزینه‌های بسیار بالا خرید و فروش می‌شوند، به‌طوری‌که قیمت یک گیگابایت از برخی فیلترشکن‌ها به چند میلیون تومان می‌رسد؛ موضوعی که به اعتقاد او نشان‌دهنده نابسامانی در مدیریت این حوزه و فشار مضاعف بر کاربران است.

همچنین بخوانید

  • کاربران از محدودیت حجم ارسال فایل در «بله» به تنگ آمدند!
  • سهمیه اینترنت پرو پزشکان تمام شد؛ ثبت‌نام متوقف شد
  • قطعی برق فقط برای پرمصرف‌ها؛ وزیر نیرو از طرح انقلابی خود پرده برداشت
  • درآمد ۹۶ هزار میلیاردی از فروش اینترنت پرو در دوران بی‌اینترنتی مردم

در ادامه این نشست، حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع‌بندی جلسه مشترک اعضای هیئت‌رئیسه و کمیسیون صنایع و معادن با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با تأکید بر اینکه اینترنت امروز به یکی از نیازهای اساسی کشور تبدیل شده و اصل استفاده از آن محل اختلاف نیست، تصریح کرد مسئله اصلی نحوه مدیریت و حکمرانی بر این فضاست.

به گفته وی، در عرصه بین‌المللی باید مدیریت و کنترل اینترنت در اختیار خود کشور باشد تا بتوان در برابر چالش‌ها و تهدیدهای بیرونی با اقتدار عمل کرد. او همچنین تأکید کرد تأمین نیازهای کاربران باید از طریق سکوهای داخلی انجام شود و فرصت‌های ایجادشده در شرایط جنگی می‌تواند زمینه مناسبی برای تقویت زیرساخت‌ها و تحقق این هدف فراهم کند.

حاجی‌بابایی با اشاره به الزامات برنامه هفتم توسعه، تکمیل شبکه ملی اطلاعات را از تکالیف مهم دولت دانست و خاطرنشان کرد سایر بخش‌های مرتبط با این پروژه نیز باید با جدیت دنبال شود تا استقلال و تاب‌آوری کشور در فضای مجازی افزایش یابد. وی با مقایسه حوزه فضای مجازی با عرصه‌های راهبردی دیگر، تأکید کرد همان‌گونه که کشور در حوزه موشکی توانسته در برابر آمریکا بایستد، در فضای مجازی نیز باید با رویکردی فعال و مقتدرانه عمل کند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.