Corsair به دنبال ساخت حافظه رم DDR5 با حجم یک ترابایت است
تصمیمگیری میان یک حافظه رم 16 و 32 گیگابایتی برای شما دشوار است؟ بیایید فکر در مورد زمان حال را رها کنیم و به آینده نگاه کنیم! شرکت Corsair از دوران DDR5 صحبت کرده و اینکه مادربردهای آنها در سالهای ..
تصمیمگیری میان یک حافظه رم 16 و 32 گیگابایتی برای شما دشوار است؟ بیایید فکر در مورد زمان حال را رها کنیم و به آینده نگاه کنیم! شرکت Corsair از دوران DDR5 صحبت کرده و اینکه مادربردهای آنها در سالهای آینده، قادر به پشتیبانی از حافظه رم 512 گیگابایت و حتی یک ترابایتی است. این میزان رم دیگر برای اجرای مرورگر کروم کافی خواهد بود!
ممکن است فکر کنید که رسیدن به دوران DDR5 و چنین حافظههایی خیالپردازی است اما باید بگویم که زمانی خواهد رسید که حافظه رم 32 گیگابایت دیگر کفایت کارهای روزمره را هم نخواهد کرد. واضح است که شروع نسل تازهای از سختافزار به این سادگی نیست و این به شرکتهای اینتل و AMD بستگی دارد که صنعت را به مرزهای تعریفنشدهای بکشانند. این دو شرکت برنامههای بزرگی برای آینده و عرضه پردازندههایی با لیتوگرافی 5 نانومتری دارند.
علاوه بر اینتل و ای ام دی، شرکت Corsair هم به لیست کمپانیهایی پیوسته که در مورد مادربردهای جدید و نسل بعدی حافظه رم صحبت میکند و قرار است بهزودی خبرهای مهمی برای خورههای سختافزار منتشر کند. قبلا از برنامه سامسونگ برای عرضه حافظه رم DDR5 در سال 2021 خبردار شده ایم.
شرکت Corsair در وبسایت خود از تلاشهای گسترده بهمنظور رقم زدن نسل جدید سختافزار صحبت کرده است:
صنعت سختافزار بهشدت روی نسل بعدی حافظههای رم کار میکند و ما هم مدت زیادی است که در بازار حافظه حضور داریم. هیجانزدهایم که اطلاعات بیشتری از رمهای DDR5 در ماههای آینده به اشتراک بگذاریم و درنتیجه منتظر اطلاعات بیشتر از کانالهای اجتماعی ما باشید!
کارایی حافظه رم DDR5 چطور خواهد بود؟
شرکت Corsair یک فایل PDF در مورد نسل بعدی حافظههای رم منتشر کرده و از انتظارات موجود صحبت کرده است. بزرگترین تغییر قطعاً افزایش چشمگیر پهنای باند خواهد بود و نسل جدید، توان بیشتری در خوانش اطلاعات در هر چرخه خواهد داشت. قرار است میزان خوانش بیتهای اطلاعات در نسل جدید به 32 بیت در هر کانال برسد که دو برابر بیشتر از نسل قبلی است. درنتیجه هر مدول یا پیمانه، شامل 64 بیت اطلاعات خواهد بود.
برای درک بهتر بیایید مقایسهای میان DDR4 و DDR5 انجام دهیم. در حالت اول نرخ انتقال اطلاعات 3200 مگاترانسفر بر ثانیه است. این واحد به معنی آن است که سرعت باس یا کانال حافظه یکمیلیون چرخه بر ثانیه است که بهصورت MT/S نشان داده میشود. معمولاً ما فرکانس کلاک حافظه یا پردازنده را دریافت میکنیم اما این واحد سرعت واقعی را نشان میدهد. این رقم برای حافظه DDR5 حدود 4800 مگاترانسفر بر ثانیه است و این رقم میتواند بسته به سختافزار بالاتر هم رود.
Corsair در ادامه از تولید حافظههای رم یک ترابایتی صحبت کرده و باور دارد که این آرزو را میتوان در نسل بعدی عملی کرد. رسیدن به چنین هدفی نیازمند سالها تلاش است و قرار است کیتهای اولیه تنها قادر به ارائه پهنای باند 51 گیگابیت بر ثانیه باشند که نسبت به حافظه DDR4، حدودا دو برابر بیشتر است.
پهنای باند بیشتر اجازه استفاده بهینهتر از مموری باس در سیستمهایی با تعداد هسته پردازنده بالا را میدهد. چنین سیستمهایی میتوانند برای استریم و خلق محتوا بینظیر باشند.
کاهش میزان تاخیر خوانش اطلاعات
حافظه رم DDR5 میزان تأخیر در خوانش اطلاعات را به صفر خواهد رساند. حافظههای DDR4 معماری متفاوتی دارند و نیاز به ریفرش مموری بهصورت مداوم وجود دارد. درواقع پردازنده منتظر گرفتن اطلاعات از رم میماند تا اینکه تمامی بانکهای اطلاعاتی رم ریفرش شوند. این روش باعث ایجاد یک تأخیر کوتاه میشود اما کیتهای DDR5 این میزان تأخیر در ارسال اطلاعات را تقریباً به صفر خواهند رساند.
تولید حافظههای رم با پهنای باند بالا ممکن است باعث ایجاد رمز ارزهایی جدید شود. اخیراً رمز ارز Chia از حافظههای HDD و SSD بهجای کارت گرافیک استفاده کرده است.
در پارسی گیم بخوانید:
- راهنمای خرید سیستم گیمینگ میان رده با بودجه 34 میلیون تومان
- راهنمای خرید سیستم گیمینگ میان رده با بودجه 52 میلیون تومان
منبع: PCGAMER
نوشته Corsair به دنبال ساخت حافظه رم DDR5 با حجم یک ترابایت است اولین بار در پارسی گیم پدیدار شد.
برچسب ها :AMD ، Corsair ، DDR4 ، DDR5 ، Intel ، pc ، Ram ، specialnews ، اخبار ، اخبار سخت افزار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
شما باید وارد شوید تا نظر بنویسید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0